· 

Laulima "Vele handen werken samen"

Laulima, een Hawaiiaanse uitdrukking. Eerder schreef ik er op LinkedIn al eens artikel over. Je kunt het vertalen als "vele handen maken licht werk" en als "samen sterk"

 

In deze tijden is het voor ondernemers nog belangrijker geworden om samen te werken en samen door de crisis te komen.

 

Voor mijn bedrijf Aloha Hawaii ben ik opzoek naar samenwerking die voor allen een positief resultaat kan opleveren met slechts beperkte kosten.

 

Laulima
Laulima

Wat is het idee:

Als het weer kan en mag wil graag in een keuken showroom een paar kook video's op nemen met Hawaiiaanse recepten. Geen ingewikkelde dingen maar een paar leuke kleine gerechtjes. 

 

Collega ondernemers die op de een of andere manier een raakvlak hebben met Hawaii, reizen, eten, drinken, koken, gezelligheid, exotische producten en elk ander raakvlak wat je kunt bedenken kunnen mee doen door de video's te delen op hun website, social media, op hun bedrijfsruimte of welke plek dan ook waar zij hun doelgroep bereiken.

Wat is de incentive voor jouw klant?

 

De video's zullen een serie van 3 of 4 recepten worden. Jouw klanten kunnen op jouw website of op jouw bedrijfslocatie een wedstrijd formulier krijgen waar mee zij kunnen mee dingen naar een GRATIS Hawaiiaans Diner thuis of op locatie naar keuze.

 

Wat verwachten we van elkaar in de samenwerking?

  • We delen de kosten van de actie die we vooraf samen vast stellen
  • We delen de video's zoveel mogelijk en doen ons best zoveel mogelijk onze doel groep hier op te attenderen
  • We delen de verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat alle namen van de deelnemende collega ondernemers gezien wordt
  • We delen met elkaar de ervaringen, reacties en leerpunten uit deze actie

Heb je interesse om mee te doen of heb je vragen?

Bel, app of mail Jaco Baak, 0651335406, info@alohahawaii.nl