Aloha workshops op maat

Workshops

Ontdek de Hawaiiaanse eetcultuur en typische Hawaiiaanse gebruiken.

Leer zelf Poké maken, authentieke Hawaiiaanse hapjes of een complete Hawaiiaanse maaltijd, thuis of op locatie. In de zomer gaan we natuurlijks het liefst naar buiten om als echte Hawaiianen te koken. Verras uw familie, vrienden en kennissen met een echte Hawaiiaanse Luau.

Alleen of met een groep tot circa 16 personen. En natuurlijk word alles gezamenlijk opgegeten onder het genot van van een Hawaiiaans drankje.

 

Workshops en Demo's kunnen overal in Nederland en Vlaanderen op locatie worden gegeven.

workshop

Dit kan al vanaf €45,00- per persoon voor een workshop in verschillende groepsgrootte en thema's.


Informeer naar een compleet op maat gemaakte workshop prijs op aanvraag.

outdoor cooking

In de zomermaanden is het mogelijk om een "Outdoor Hawaiian Cooking" workshop te volgen op verschillende locaties, de echte eiland ervaring van feestelijk koken op houtvuur en volgens traditionele methoden tot maximaal 8 personen vanaf €100,- pp

demo's

Voor bedrijven en instellingen zijn er verschillende mogelijkheden voor Hawaiian Cooking demo's op locatie zowel indoor als outdoor.

 

De demo's kunnen alleen een informatief karakter hebben of worden gecombineerd met catering. Ook is het mogelijk een demo aan te passen op producten die door uw bedrijf verkocht worden zodat deze tijdens de demo gepromoot worden.

 

Prijzen op aanvraag.


Voor een offerte op maat kun je mailen naar info@alohahawaii.nl en bellen met +31 (0) 651335406 of gebruik ons contact formulier